AdmiralBet Casino Recenzija

Bonus Dobrodošlice200% bonusa do 300KM
Casino PregledAdmiralBet ima odličnu ponudu koja nije fokusirana samo na slotove već se može pronaći i odlična ponuda za sport.
Prihvaćene ValuteKM
Dostupne IgreSportsko klađenje, klađenje uživo, slotovi, casino uživo, virtualne igre
Casino LicencaMinistarstvo finansija Republike Srpske broj: 06.05/463-88-2/22 od 11.10.2022
Minimalna Uplata1 KM
Minimalna Isplata10 KM

Uvod

AdmiralBet casino u Bosni i Hercegovini je jedan od poznatijih online casino stranica na ovom području, te posluju u vlasništvu RSA GAMING D.O.O. pod dozvolom Ministarstva financija Republike Srpske broj: 06.05/463-88-2/22 od 11.10.2022. Uz mnoštvo promocija, bonusa i širokom ponudom, nije iznenađenje što se veliki broj korisnika odlučuje upravo za ovaj casino.

AdmiralBet Casino Bonus

PREDNOSTI

  • Mnoštvo promocija koje su dobra zamjena za VIP klub

NEDOSTACI

  • VIP klub
admiralbet bih ponuda igara
Admiralbet recenzija – promocije i bonusi

AdmiralBet.ba ima pristojne bonuse za nove igrače, no osim toga u ponudi je i hrpa drugih bonusa vezanih za pojedine događaje ili dane. Neki bonusi oslovađaju i pozajmašne iznose do 1000KM dnevno kao što je Aviator, dok neki otvaraju mogućnost zarade i do 500.000 Eura. Donosimo više detalja u nastavku teksta.

Bonus Dobrodošlice

Bonus dobrodošlice za sve igrače koji se prvi puta registriraju iznosti 20KM te se može dobiti bez depozita. Kod ovog bonusa nema skrivenih uvjeta za oslobađanje bonusa, te se dobiva narednog dana po registraciji. Ovaj bonus se može potrošiti samo na slot igrama kojima je provider GreenTube.

Za iskoristiti bonus, igrači će imati 24h od trenutka dodijele bonusa. Kako bi otključali bonus, potrebno je obrnuti taj iznos 40x na GreenTube slotovima, kako bi se iznos pretvorio u pravi novac i prešao u vaš novčanik.

Osim ovog bonusa, postoji i bonus dobrodošlice od 200% za slotove koji se može isplatiti do maksimalnog iznosa od 300KM. Kako bi ostvarili ovaj bonus, potrebno je napraviti tiket sa minimalno 5 parova i da su minimalne kvote 1,50 po paru. U slučaju da imate tiket koji ima više od 5 parova, možete imati manje kvote. Za aktivaciju bonusa se mora odigrati 5x veća vrijednost od depozita. Vrijednost se može podijeliti na više tiketa, a može se sve odigrati i u jednom, te se bonus mora iskoristiti u roku od 7 dana.

Ostale Promocije

Postoji veliki broj bonusa koji se mogu dobiti za razna događanja ili dane;

  • Bonus od 25% za sve uplate karticom do maksimalnog iznosa od 300KM. Bonus se može koristiti na slotove od providera Fazi i Greentube, te se mora iskoristiti u roku od 72 sata od aktivacije.
  • Aviator bonus koji može igračima donijeti do 1000KM dnevno, igrajući popularnu casino igru na stranici Aviator. Ova promocija se može dobiti četiri puta dnevno petkom, subotom i nedjeljom, u periodima od 12h do 24h.
  • Četvrtkom 30% bonusa na casino koji se ostvaruje uz minimalnu uplatu od 10KM. Za ostvariti bonus potrebno je obrnuti depozit 1x u toku istog dana na slot igrama. Maksimalan iznos bonusa koji se može ostvariti je 60KM.
  • Cashback bonus 20% do 400KM. Obračunava se na tjednoj bazi, te isplaćuje svake srijede a minimalni iznos za ostvarenje ovog bonusa je 10KM. Za gubitak od 1000KM se može ostvariti 10% cashback bonusa, za gubitak od 1001-1500KM 15% i za svaki gubitak iznad 1500KM 20% bonusa.
  • Svaki ponedjeljak 50% bonusa koji se ostvaruje na prvi depozit u danu (minimalna uplata 5KM). Maksimalni iznos koji se može ostvariti je 50KM.
  • Do 10% od uplate za svaki tiket s minimalno 3 para. Tiketi od 3 para donose 2%, od 4-5 parova 3%, 6-7 parova 4% i tako sve do maksimalnih 16+ parova uz koje je moguće ostvariti 10% bonusa. Minimalni iznos uplate za sudjelovanje je 2 BAM.

AdmiralBet.ba nudi još čitav niz promocija kao što su freebet srijedom, uživo klađenje na poene NBA igrača, cash out i slično. AdmiralBet često ima i nove promocije koje mogu biti ugodno iznenađenje za sve korisnike ovog casina.

VIP Klub

Na žalost, AdmiralBet.ba nema VIP klub ni pogodnosti vezane uz isti. No, zbog široke ponude bonusa za sve one koji često koriste ovaj casino, nedostatak je gotovo neprimjetan.

Načini Plaćanja

PREDNOSTI

  • Isplate unutar istod dana
  • Nizak iznos za minimalnu isplatu (10 ili 2 BAM, ovisno o načinu isplate)
  • Nizak iznos za minimalnu uplatu (1 KM)
  • Mogućnost uplate direktno u poslovnicama

NEDOSTACI

  • Nema opcije za plaćanje kriptovalutama
  • Nisu jasno navedene naknade za transakcije

Uplate

U ovom casinu igrači mogu plaćati u Konvertibilnim markama (BAM) putem Xbona, Klikera, Nove banke, MasterCarda, Maestro i VISA kartice, te putem pošte. Igrači mogu uplatiti i direktno na uplatnim mjestima, odnosno u fizičkim Admiral Bet casinima. Nekoliko ih ima Banja Luka, Bijeljina, Prijedor, Istočno Sarajevo a ima mogu se pronaći i u mjestima poput Modriča, Bratunac, Ugljevik I Laktaši.

Minimalna uplata je svega 1KM što je vrlo nisko u usporedbi s ostalim casinima. Naknade ako postoje, nisu navedene na njihovoj stranici, te vjerojatno ovise o vrsti uplate/isplate.

Isplate

Minimalni iznos isplate je 10 BAM za bankovne račune, dok se na uplatnim mjestima mogu podići već I iznosi od 2 BAM. Dnevni limit za isplatu je 830 BAM, a sve isplate koje prelaze taj iznos će biti odobrene idući dan. Isplate na bankovni račun se obično izvršavaju unutar istog dana ako se zatraže prije 12 sati. U slučaju da se isplata zatraži kasnije, bit će realizirana idućeg dana.

Ponuda Igara

PREDNOSTI

  • Dostupan casino i kladionica
  • Veliki broj slotova
  • Casino uživo
  • Aviator

NEDOSTACI

  • Samo dvije virtualne igre
admiralbet bih casino igre
Admiralbet recenzija – slot igre

AdmiralBet.ba ima veliku ponudu igara, a uz to i dostupnu kladionicu za sve ljubitelje sporta, te virtualne igre i turnire. Ljubitelji sporta koji vole uživati u casinu će sigurno biti oduševljeni izborom na ovoj stranici.

Slotovi

U sekciji za casino slotove se nalazi preko 300 dostupnih igara od prvidera kao što su Greentube, Synot, Playson, Pragmatic Play I Fazi. Od casino ponude ističe se I casino uživo, koji ima pristojnu ponudu za igre ruleta, blackjack I baccarat.

Kladionica

admiralbet kladionica
Admiralbet recenzija – kladionica

Za klađenje na sport dostupan je velilki broj sportova, sve od klasične ponude koja uključuje nogomet, košarku, tenis i rukomet pa sve do sportova kao što su:

  • ragbi
  • indikar
  • stolni tenis
  • kriket
  • futsal
  • vaterpolo
  • hokej
  • američki nogomet
  • australski nogomet
  • pikado
  • badminton
  • golf
  • klađenje na Euroviziju i ostalo

Svi korisnici ove stranice se mogu kladiti na osnovne igre, ali i još mnogo drugih opcija kao što su; konačan rezultat, ukupan broj golova, oba tima daju gol, ukupan broj golova domaćina ili gosta, kombinacije, kartoni i još mnogo drugih opcija.

Kvote dosta ovise o sportu kojeg igrači odaberu, no generalno su konkurentne sa drugim kladionicama te se uvijek mogu uloviti kvote na kojima se može dobro zaraditi.

Još jedna prednost je što u ponudi imaju i eSports, koji postaje sve popularniji. Za sada ponuda na eSports nije prevelika, no uvijek se može pronaći barem 2 turnira na koje se može kladiti.

Aviator

AdmiralBet.ba ima i Aviator u svojoj ponudi, koji se može kombinirati uz odlične promocije. Četiri puta u danu po sat vremena, igrači će moći uživati u ovoj igri u kombinaciji sa dodatnim pogodnostima i zaraditi do 1000 KM.

Virtuali

Od virtualnih igara u ponudi su samo dvije: Lucky six i Greyhound races utrke pasa.

Zaštita i Licenca

PREDNOSTI

  • Detaljne informacije o sigurnosti casina
  • Društvene mreže
  • Odgovorno klađenje

NEDOSTACI

  • Nema detalja o naknadama transakcija

Admiral Bet Casino u Bosni i Hercegovini posluje pod licencom Ministarstva financija Republike Srpske broj: 06.05/463-88-2/22 od 11.10.2022. Informacije o sigurnosti i zaštiti podataka su jasne i dobro objašnjene, no nema detaljnih informacija o naknadama za transakcije. AdmiralBet.ba je poprilično poznat casino koji se može pronaći po raznim društvenim mrežama, tako da nema sumnje da je legalan i pouzdan.

Korisnička Podrška

PREDNOSTI

  • Chat uživo
  • Više opcija za kontakt

NEDOSTACI

  • Nema

Korisnička podrška je dostupna putem Live Chata ili na broj telefona u razdoblju od 8 sati ujutro pa sve do ponoći. Korisnici također mogu poslati mail na podrska@admiralbet.ba. Ukoliko se javljate unutar radnog vremena, možete očekivati brz odgovor.

Admiral Bet Iskustva

Admiral Bet je s razlogom poznata casino platforma na našem tržištu, a dodatnu sigurnost ulijeva i činjenica da imaju i fizička mjesta na kojima se može kladiti, uplaćivati za online casino i kladionicu te prijaviti problem. Bonusi i promocije su također veliki plus cjelokupnog iskustva.

Admiralbet Aplikacija

Admiralbet aplikacija dostupna je za IOS te za Android korisnike. Aplikacije je potrebno preuzeti direktno sa casino stranice jer se ne nalaze na Apple Store i Google Play trgovini.

Usporedba AdmiralBeta sa Drugim Casinom

Iako Xlivebet omogućava veći postotak bonusa od AdmiralBet casina, ne može se reći da AdmiralBet puno zaostaje. Ovaj casino nudi čak dvije različite mogućnosti za nove igrače, uz čitav niz ostalih bonusa i promocija za razne igre, događaje i klađenje. 

Kada usporedimo ponudu, teško je reći koji je casino bolji, osim što se u AdmiralBet kladionici mogu pronaći neka zanimljiva tržišta za klađenje kao što je Eurovizija. No, s druge strane, Xlivebet to nadomješta sa većom ponudom sportova. 

Poprilično je teško reći koja ponuda je bolja, tako da će korisnici sami morati odvagnuti što im je bitnije i koja im stranica bolje odgovara. Oba casina su pouzdani i pružaju odlično iskustvo za igrače.

Sažetak

AdmiralBet.ba je odlična platforma za one koji vole sportsko klađenje i casino te žele cijelo to iskustvo na jednoj stranici. Uz veliki izbor za casino, imaju i odličnu ponudu sportova na kojoj se može pronaći zbilja svašta. Promocije i bonusi su odlični, no jedini nedostatak su nejasnoće oko nakanada vezanih uz transakcije.

Ostala Preporučena Casina

100 Besplatnih Okretaja Bez Depozita

100% Bonus + 200 Besplatnih Okretaja

200% do 500€ + 100 Besplatnih Okretaja

100% do 1000€ + 100 Besplatnih Okretaja

Pitanja i Odgovori

U ovom segmentu, Monika Petrović će se pozabaviti vašim upitima i odgovoriti na česta pitanja o Admiralbet casinu, pružajući vrijedne smjernice onima koji su novi u tom području. Nemojte se ustručavati poslati nam svoja pitanja koristeći naš obrazac za kontakt, a mi ćemo se potruditi odgovoriti u roku od 48 sati.

Postoji li AdmiralBet aplikacija?

Za sada je Admiralbet aplikacija dostupna samo unutar Republike Srbije, te igrači iz drugih područja ne mogu koristiti aplikaciju. Dobra vijest je da se stranici može normalno pristupiti i s mobilnih uređaja preko bilo kojeg web browsera.

Kako iskoristiti AdmiralBet BiH bonus?

Pod izbornikom ‘Isplata’ vidjet ćete podizbornik ‘Promotivne aktivnosti’. Tamo možete prihvatiti svoje bonuse, te vidjeti sve uvjete istih.

AdmiralBet Detalji

Zabranjene Države:

Recenzije Igrača

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

AdmiralBet
4.0/5
© Copyright iCasinoBalkan.com 2024 | Sva prava pridržana | Objašnjenje: iCasinoBalkan je web stranica koja ocjenjuje i recenzira online i crypto casina. Ako se prijavite i izvršite depozit u ovdje navedenim casinima, iCasinoBalkan zarađuje proviziju od partnera.