Cro Casino (Hrvatska Lutrija) Recenzija

Bonus DobrodošliceNema
Casino PregledFokus ove stranice je najviše na lutriji, no u ponudi postoji i casino te sportska kladionica.
Prihvaćene ValuteEUR
Dostupne IgreLutrija, sportsko klađenje, klađenje uživo, lotto klađenje, online igre, srećke
Casino LicencaMFRH za priređivanje igara u casinima, KLASA: UP/I-461-01/19-01/81, URBROJ: 513-07-21-01-21-6, lutrijskih igara – KLASA: UP/I-461-01/20-01/95, URBROJ: 513-07-21-01-21-5, igara klađenja – KLASA: UP/I-461-04/20-02/406, URBROJ: 513-07-21-01-21-5
Minimalna Uplata1€
Minimalna Isplata5€

Uvod

Cro Casino nudi velike mogućnosti za sve igrače kojima su prioritet igre na sreću i casino. No, nisu zapostavili ni one koji vole zaviriti u kladionicu, tako da su uvrstili i veći broj sportova na svoju stranicu. Donosimo više detalja o njihovoj ponudi, bonusima, promocijama te sigurnosti ove casino stranice

Cro Casino Bonus

PREDNOSTINEDOSTACI
Visoki iznosi nagradaNema donus dobrodošlice
Osim novca, mogu se osvojiti i  drugi vrijedni predmeti
cro casino bonus dobrodošlice
Cro Casino recenzija – bonusi i promocije

Cro Casino nema preveliki broj bonusa i promocija, no ponuda koja postoji je dosta raznovrsna. Igrači mogu uživati i u prilikama da osvoje i vrijedne predmete, uz novčane nagrade i bonuse za kladionicu te casino. 

Bonus Dobrodošlice

Bonus dobrodošlice na žalost nije dostupan na ovoj stranici, ni za kladionicu ni casino igre. 

Ostali Bonusi i Promocije

Korisnici mogu birati između sljedećih bonusa i promocija na raspolaganju: 

  • Gratis loto – osigurava 2+1 bonus na Loto 7 uz uplatu od 2 EUR nakon čega igrači osvajaju 1 EUR bonusa 
  • Rođendansko slavlje – bonus za automate gdje igrači imaju priliku osvojiti do 50.000 EUR te Samsung Galaxy S22+
  • Druga šansa – igrači automatski sudjeluju igranjem Lota 7. Sve što je potrebno je sačuvati listić, te svi igrači koji izgube na lotu sudjeluju u ovoj promociji i imaju šansu osvojiti do 100.000 EUR

U ponudi je još bonusa i promocija za kladionicu, te vrlo često dolaze i novi bonusi. Iako nemaju preveliki izbor, bonusi su dosta kvalitetni. Mogu se pronaći i dodatni bonusi za srećke te ostale igre na stranici, koje također nude velike nagrade. 

VIP Program 

Cro Casino ili Hrvatska Lutrija nagrađuje vjernost svojih igrača, te uz ulaganje i igranje, korisnici mogu ostvariti statusne bodove. Nakon što ih dovoljno sakupite, možete biti svrstani među tri statusa igrača: Srebro, Zlato i Platina. 

Bodovi se dodjeljuju temeljem igranja i uplata u casino. Dodatni bodovi se mogu sakupiti i igranjem u sklopu posebnih ponuda. 

Načini Plaćanja

PREDNOSTINEDOSTACI
Niski iznosi minimalne isplate (već od 5 EUR)
Više opcija za uplatu na račun

Uplate

Za uplate postoji nekoliko različitih mogućnosti: 

  • Mastercard
  • VISA
  • Maestro
  • HL bon
  • Bankovna uplata
  • Platno mjesto u poslovnicama Hrvatske Lutrije
  • AirCash

Isplate

Isplata se može izvršiti na dva načina: 

  • na tekući račun 
  • preko AirCash aplikacije
  • ili podići direktno u poslovnici

Minimalni iznos za isplatu je 5 eura te je transfer dosta brz. Vrijeme transfera novca će ovisiti i o banci u kojoj imate račun, u slučaju da isplata ide preko bankovnog računa.

Ponuda Igara

PREDNOSTINEDOSTACI
Veliki izbor za casinoNedostaje Aviator
Loto i srećke
Kladionica
cro casino igre
Cro Casino recenzija – casino igre

Hrvatska Lutrija ima zanimljivu ponudu koja se ističe po Loto igrama. Oni koji uživaju u toj vrsti igara na sreću će ovdje pronaći kvalitetan sadržaj. Osim navedenog, imaju i sportsku kladionicu te popularne casino igre. 

Kladionica

cro casino kladionica 1
Cro Casino recenzija – kladionica

U kladionici se osim nogometa, košarke i tenisa mogu pronaći još i rugbi, pikado, stolni tenis i još nekoliko zanimljivosti poput klađenja na eurosong ili loto klađenja. U loto klađenju igrači se mogu kladiti na najmanji broj, zbroj brojeva, veći zbroj brojeva te da li će broj biti jednoznamenkasti ili ne. 

Od ostalih sportova igrači mogu birati između oklada na rezultate, zbroj golova, ekipa daje ili ne daje gol, oba daju gol, hendikep, poluvrijeme i mnogih drugih. Dostupno je i klađenje uživo za desetak različitih sportova. 

Casino

U online ponudi casina se nalazi veliki broj slotova, te se mogu pronaći i kategorije slotova za početnike, te one iskusne. Slotovi se dijele na one luksuzne, mitologiju, avanturu, prirodu, lifestyle, klasične te one koji se vežu uz određene događaje. 

Dostupan je i Rulet, Blackjack, te video poker. Od popularnijih providera imaju Games Global i Pragmatic. 

Loto Igre 

Loto igre na stranici su: 

  • Sve ili ništa
  • Sretni broj
  • Eurojackpot
  • Loto 7
  • Loto 6
  • Bingo
  • Brzih 35 
  • Keno

Srećke

Igrači mogu birati između sportskih, klasičnih i casino srećki. Neke od popularnijih su Super Wow Extra, Začarana šuma, Dijamantni duet, VIP Platina, Sretna 7 i Blackjack duplo.

Sigurnost i Licenca

PREDNOSTINEDOSTACI
Veliki broj fizičkih poslovnica
Dodatni certifikati i potvrde o sigurnosti

Hrvatska Lutrija posluje pod licencom Ministarstva financija Republike Hrvatske za priređivanje igara u casinima, KLASA: UP/I-461-01/19-01/81, URBROJ: 513-07-21-01-21-6, lutrijskih igara – KLASA: UP/I-461-01/20-01/95, URBROJ: 513-07-21-01-21-5, igara klađenja – KLASA: UP/I-461-04/20-02/406, URBROJ: 513-07-21-01-21-5. 

Ovaj casino već godinama posluje uz fizičke poslovnice te ima nekoliko certifikata za sigurnost koji igračima daju dodatnu potvrdu da se radi o sigurnoj i legalnoj stranici.

Korisnička Podrška

PREDNOSTINEDOSTACI
Korisnička podrška dostupna čitave daneNema Live Chata
Podrška u poslovnicama

Korisnička podrška se može kontaktirati preko e-mail adrese podrska@lutrija.hr, ili broja telefona 0800 600 607. Nemaju dostupan Live Chat na stranici što je veliki nedostatak. Radno vrijeme korisničke podrške je od 7 ujutro do 22 sata navečer.

Cro Casino Iskustva

Cro Casino nudi vrlo kvalitetan sadržaj uz veliki broj igara i mogućnosti klađenja. Korisnička podrška je dostupna čitave dane, te mnogo truda ulažu u sigurnost same stranice kako bi se zaštitili povjerljivi podaci korisnika. Generalno iskustvo je u potpunosti pozitivno, osim što nedostaje Live chat za kontakt korisničke podrške. 

Cro Casino Aplikacija – Recenzije Korisnika

BROJ RECENZIJAUKUPNI REJTING ZVJEZDICA
Apple Store113.5

Cro Casino aplikacija dostupna je za IOS uređaje dok za Android korisnike ne postoji. Stranica je mobilno optimizirana tako da svi korisnici mogu uživati u klađenju i bez preuzimanja mobilne aplikacije.

Cro Casino Recenzije Korisnika

BROJ ZVJEZDICAUKUPNI RATING ZVJEZDICA
Apple Store113.5

Usporedba Cro Casina sa Drugim Casinom

Kada uzmemo u obzir sve parametre te ih usporedimo sa sličnim casinom kao što je SuperSport casino, možemo uočiti razliku u bonusu dobrodošlice, gdje SuperSport casino daje 100 besplatnih vrtnji svojim novim igračima a Lutrija nažalost nema ništa.

Sažetak

Kratko rečeno, ovo je pouzdana stranica koja nudi raznolik sadržaj svojim korisnicima. Nude odličan izbor igara na sreću, te dosta opcija za sportsko klađenje i klađenje uživo. Ne mogu se pohvaliti s previše bonusa, no zato postojeći bonusi imaju odlične nagrade. 

Ostala Preporučena Casina

100 Besplatnih Okretaja Bez Depozita

100% Bonus + 200 Besplatnih Okretaja

200% do 500€ + 100 Besplatnih Okretaja

100% do 1000€ + 100 Besplatnih Okretaja

Pitanja i Odgovori

U ovom segmentu, Monika Petrović će se pozabaviti vašim upitima i odgovoriti na česta pitanja o Cro Casinu, pružajući vrijedne smjernice onima koji su novi u tom području. Nemojte se ustručavati poslati nam svoja pitanja koristeći naš obrazac za kontakt, a mi ćemo se potruditi odgovoriti u roku od 48 sati.

Koji je rok za podizanje dobitaka?

Rok za podizanje dobitaka i dobitnih listića je 60 dana od objave rezultata, ili javnog izvlačenja u slučaju da se radi o lutriji.

Kako sudjelovati u promocijama ili bonusima?

U promocijama ili bonusima se može sudjelovati tako da se bonus ili promocija prihvati i da se ispune određeni uvjeti. Svaki bonus se mora prihvatiti kako bi bio valjan. Neki bonusi ili promocije će se automatski dodijeliti igračima nakon ispunjavanja uvjeta, no igrači ih ne moraju iskoristiti.

Postoji li Cro Casino aplikacija?

Postoji aplikacija i za iOS i Android uređaje. Za iOS uređaje se aplikacija može skinuti putem Apple Storea, dok korisnici Android telefona moraju skinuti apk verziju. Apk verziju je potrebno instalirati na drugačiji način nego klasične aplikacije preko Google Play trgovine. Sve upute se mogu pronaći onlline prilikom skidanja aplikacije.

Cro Casino Detalji

Zabranjene Države:

Recenzije Igrača

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Cro Casino
4.0/5
© Copyright iCasinoBalkan.com 2024 | Sva prava pridržana | Objašnjenje: iCasinoBalkan je web stranica koja ocjenjuje i recenzira online i crypto casina. Ako se prijavite i izvršite depozit u ovdje navedenim casinima, iCasinoBalkan zarađuje proviziju od partnera.